Road to Digital Engineering: Vergezel ons op de weg naar de digitale machinebouw.

Gemakkelijk en intuïtief vanaf elke willekeurige plek aan het volgende project werken – met dit doel voor ogen ontwikkelen wij de item Engineeringtool voortdurend verder. Ontdek de talrijke voordelen.

Overal construeren

U construeert zonder verdere software rechtstreeks in de browser en u hebt op elke willekeurige plek toegang tot uw ontwerpen. Deel uw constructies door middel van wereldwijd unieke projectnummers eenvoudig met collega’s en partners over de hele wereld.

Snelle resultaten

Vrij construeren, eenvoudig en tot op de millimeter nauwkeurig: dankzij de CAD-ondersteuning, foutcorrectie evenals de drag 'n drop-functies voor het eenvoudig plaatsen van profielen en het automatisch plaatsen van bewerkingen en verbinders.

Gewoon beginnen

Overtuig u zelf van het duidelijke en overzichtelijke platform van de item Engineeringtool voor het efficiënt omzetten van uw constructietaken. En dankzij de CAD-exportoptie hebt u altijd de mogelijkheid om in uw gebruikelijke CAD-omgeving verder aan uw projecten te werken.

Onze visie

De item Engineeringtool zal de manier waarop u uw projecten plant veranderen. Het wordt de digitale werkplek voor alle constructietaken – met het volledige productassortiment van item, uitgebreide opties voor de bewerking, efficiënte configuratoren voor typische constructietaken en talrijke comfortfuncties zoals de Productfinder. Digitale engineering met item zal uw werk vergemakkelijken en bespoedigen.

Het fundament staat

Nu al kunt U vele constructietaken oplossen met de innovatieve techniek van de item Engineeringtool en daarbij een beroep doen op de profieltechniek van alle series en fundamentele verbindingstechnieken van item. Breid uw basisconstructie uit met afdekkappen en vloerelementen.

Nu nog efficiënter werken

Digitale processen verkorten uw doorlooptijden. Schets uw projecten m.b.v. de item Engineeringtool direct bij een afspraak met de klant. Definieer uw projectaanvragen vanaf nu eenvoudig met een efficiënte totaaloplossing in een 3D-constructie, uitgebreide projectdocumentatie en aansluitende koppeling met het winkelwagentje met rechtstreekse bestelfunctie. Uw ideeën zijn het waard!

Waarom wachten? Gewoon proberen!

Werken met de Engineeringtool is ook zonder een lange inwerkperiode heel eenvoudig. Met item bent u op weg naar de machinebouw van morgen en bent u er vanaf de eerste stap bij betrokken. Ontdek uw mogelijkheden door de digitalisering van het bestel- en productieproces.
NAAR DE ENGINEERINGTOOL

Versand innerhalb von drei Werktagen bei Lieferung innerhalb Deutschlands.

Versand innerhalb von drei Werktagen bei Lieferung innerhalb Deutschlands.

x

Versand innerhalb von drei Werktagen bei Lieferung innerhalb Deutschlands.