Automatisering - nu eens eenvoudig!


Hulp bij het nemen van beslissingen voor de automatisering: De stand van de techniek voor motoren, aandrijvingen en besturingen
Naast mechanische systemen bepalen de elektrische componenten of een automatiseringsproject geslaagd is of niet. Wanneer alle componenten perfect op elkaar aansluiten kunnen de totale kosten aanzienlijk worden verlaagd.

Maak gebruik van de basiskennis over elektrische aandrijvingen en besturingen
Welk encodersysteem is geschikt voor gelijkstroommotoren? Waarin verschillen Profibus en CAN-bus? Hoe kan de nauwkeurigheid bij het gebruik van draaistroommotoren worden verhoogd? Dit whitepaper biedt een compact overzicht voor diegenen die niet regelmatig met elektrische en digitale componenten van automatiseringsoplossingen werken.

Het whitepaper "Automatisering in de industrie II - motoren en besturingen" geeft een overzicht van de stand van de techniek en biedt nuttige ondersteuning bij de besluitvorming.
Breng uzelf up-to-date en voorkom de veelgemaakte fouten bij het kiezen en ontwerpen:
 
  • Motoren: zo beïnvloedt het ontwerp de nauwkeurigheid van het totale systeem
  • Transmissies: hierop moet u letten voor de overgang tussen lineaire aandrijving en motor
  • Besturingen: de lastige afweging tussen intelligentie en complexiteit

Hier gaat u naar de experts.

1. Informatie completeren
2. Verzenden


 

Voor elke individuele eis de op maat gesneden oplossing: blader door onze automatiseringcatalogus » en u zult vinden wat u zoekt. Op basis van duidelijke technische specificaties en vergelijkingen stelt u snel uw eigen complete oplossing samen