item. Uw ideeën zijn het waard.®

De hele wereld van item – in één oogopslag en op één plek


Of het nu gaat om frameconstructies, stellingen voor materiaalaanvoer, ergonomische werkplekken of 3D-constructie direct in de browser: dit omvat slechts een klein deel van de grote wereld van item. Want innovatie en continue doorontwikkeling zijn al meer dan 40 jaar onze drijfveren.

Bekijk de volgende infographic voor een beter overzicht van onze oplossingen voor het vergroten van de toegevoegde waarde op één locatie. Klik gewoon op de blauwe punt voor meer informatie.

Mogelijk is ook dit interessant voor u


Uitgebreide knowhow in de item Academy

Nieuws uit de machinebouw, stapsgewijze instructies voor item producten en details over normen en methoden – waar en wanneer u maar wilt.

Meer informatie

De item MB-systeemmodule

De aluminium profielen van het item MB-systeembouwpakket zijn de oplossing voor alle constructieve taken in de bouw van machines en bedrijfsmiddelen. Overtuig uzelf!

Naar hoofdcatalogus

Materiaalzones optimaal plannen

De toelevering van materialen in de productie moet goed worden doordacht en tot in detail worden gepland. Lees in de blogpost hoe u een planning in recordtijd kunt opzetten.

Nu lezen

Uw digitale werkplek voor alle constructietaken

Met de item Engineeringtool kunnen u en uw medewerkers de voordelen van modulaire profielsystemen efficiënt en eenvoudig benutten: plan en creëer uw constructie eenvoudig rechtstreeks in de webbrowser.

Nu gratis proberen